Buradasın
Sebzeli çeşni hangi yemeklerde kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sebzeli çeşni, çeşitli yemeklerde kullanılabilir:
- Çorba ve soslar 14. Pişirme sürecinin son 5 dakikasında eklenerek, yemeklere derinlik kazandırır 4.
- Pilav ve makarna 45. Tuz yerine tercih edilerek, yemeklere katkı sağlar 4.
- Etli ve sebzeli yemekler 14. Hem lezzet hem de aroma açısından zenginlik katar 4.
- Salatalar 14. Hafif ve doğal bir tat için kullanılabilir 4.
- Börek, poğaça gibi tuzlu hamur işleri 13. İç harçlarında kullanılabilir 1.
- Patates kızartması veya fırın patates 13. Farklı sebzelerle de kullanılabilir 1.
- Köfte 15. Köfte baharatı olarak kullanılabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: