Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şarap rafının olması gereken bazı özellikler:
- Doğru saklama sıcaklığı: Şaraplar genellikle 12-18 derece arasında saklanır, bu nedenle şarap rafı bu sıcaklık aralığını koruyacak şekilde tasarlanmalıdır 5.
- Nem kontrolü: Raf, doğru nem seviyesini korumak için uygun malzemelerden yapılmış olmalıdır 5.
- Titreşim koruması: Rafın yapısı, titreşimleri en aza indirmek için sağlam ve stabil olmalıdır 5.
- Doğru aydınlatma: Raf, şarapları UV ışınlarından koruyacak şekilde donatılmalıdır 5.
- Depolama şekli: Şarap şişeleri yatay pozisyonda saklanmalıdır 5.
- Kapasite: Şarap koleksiyonunun büyüklüğüne göre yeterli kapasitede olmalıdır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: