Buradasın
San Sebastianın yumuşak olması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
San Sebastian cheesecake'in yumuşak olması için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır:
- Malzemelerin oda sıcaklığında olması 123. Bu, karışımın daha homojen olmasını sağlar 12.
- Yumurtaların tek tek eklenmesi 134. Her yumurta iyice karıştıktan sonra diğerini eklemek, pürüzsüz bir kıvam elde etmeye yardımcı olur 13.
- Unun az kullanılması 1. Çok az miktarda un kullanmak, tatlının kıvamını korur ve fazla yoğun olmasını engeller 1.
- Pişirme süresi 124. Cheesecake'in içinin yumuşak kalması için belirtilen süreden fazla pişirilmemelidir 12.
- Dinlendirme süresi 12. Cheesecake'in en az 4 saat, tercihen bir gece buzdolabında dinlenmesi, lezzetini ve kıvamını iyileştirir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: