Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rus salatası şu sırayla yapılır:
- Sebzelerin hazırlanması: Patates ve havuç yıkanır, patatesler kabuklarıyla birlikte küp küp doğranır, havuçlar rendelenir 5.
- Haşlama: Patatesler tuzlu suda, havuçlar ise tuzlu suda hafifçe haşlanır 5.
- Süzme: Haşlanan sebzeler süzülür ve soğuması için bir kenara alınır 5.
- Bezelyelerin haşlanması: Dondurulmuş bezelyeler tuzlu suda haşlanır ve süzülür 5.
- Yumurtaların haşlanması: Yumurtalar kaynar suda haşlanır, kabukları soyulur ve doğranır 5.
- Turşunun doğranması: Turşu küçük küçük doğranır 5.
- Sos hazırlanması: Mayonez ve yoğurt bir kapta iyice karıştırılır, tuz ve karabiber eklenir 5.
- Birleştirme: Tüm malzemeler büyük bir karıştırma kabına alınır ve hazırlanan sos eklenir 5.
- Karıştırma: Malzemeler dikkatlice karıştırılır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: