Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Restoran mutfak ekipmanları şu şekilde gruplandırılabilir:
- Pişirme Ekipmanları: Fırın, ocak, ızgara, tava, tencere, kepçe, tahta kaşık, bıçak, mikser, blender 23.
- Soğutma Ekipmanları: Derin dondurucu, buzdolabı, buz makinesi, içecek dispenseri 13.
- Depolama Ekipmanları: Saklama kapları, mutfak rafları 13.
- Yiyecek Hazırlama Ekipmanları: Kesme tahtaları, mutfak robotları, mutfak mikserleri, tezgahlar 23.
- Temizlik Ekipmanları: Endüstriyel bulaşık makinesi, bulaşık eldivenleri, temizlik malzemeleri (deterjan, sünger) 23.
- Elektronik Ekipmanlar: Yazıcılar, mutfak görüntüleme sistemleri, restoran yazılımları 13.
Ayrıca, servis ekipmanları olarak masa, sandalye, çatal-kaşık-bıçak setleri, bardak, tabak, sosluk da gereklidir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: