Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Portakallı Çiğ Kaju Tarifi için gerekli malzemeler:
- 270 gram hurma 1;
- 170 gram çiğ kaju 1;
- 1/3 paket kakao 1;
- 20 gram kakao yağı 1;
- 1/2 paket vanilin 1;
- 1/3 adet portakal kabuğu rendesi 1;
- 1 adet kurutulmuş portakal dilimi 1.
Yapılışı:
- Hurmaların çekirdeklerini çıkarın ve robota koyun 1.
- Üzerine 170 gram kajuyu da ekleyip 3 dakika kadar çekin 1.
- Daha sonra çeyrek portakal kabuğu rendesi ve birkaç kuru portakal dilimini kırın 1.
- Ardından yarım paket vanilin ve 20 gram kakao yağını ekleyip tekrar robotta çekmeye başlayın 1. Bu sefer robotta 8-10 dakika kadar çekin, kıvamın macuna benzer bir hal alması gerekiyor 1.
- Macun kıvamına gelen harcı yağlı kağıt üzerinde yarım cm kalınlığında açın 1.
- Yağlı kağıda sarıp 3-4 saat kadar buzdolabında veya derin dondurucuda bekletin 1.
Bu tarif, şekersiz ve vegan bir atıştırmalık olarak diyet yapanlar için uygundur 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: