Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Portakal kabuğunun rendesi şu şekilde saklanabilir:
- Şekerle karıştırma: Rendelenmiş portakal kabuklarının üzerine, her bir portakal için 1,5 tepeleme tatlı kaşığı şeker ekleyin ve kaşıkla iyice karıştırın 1. Bu işlem, kabukların biraz sulanmasını sağlar 1.
- Poşetleme: Karıştırdıktan sonra, 1 yemek kaşığı portakal kabuğunu buzdolabı poşetine koyun ve ard arda iki düğüm atın 1. Düğümler arası makasla kesin 1.
- Buzlukta saklama: Poşetleri, gerektiğinde kullanılmak üzere buzluğa yerleştirin 1.
Ayrıca, rendelenmiş portakal kabuklarını ince bir tabaka halinde streç film üzerine serip dondurarak da saklayabilirsiniz 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: