Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pirzolanın pişme süresi, pişirme yöntemine ve pirzolanın kalınlığına göre değişiklik gösterir:
- Tavada pirzola: Her iki yüzü de 3-5 dakika, toplam 5-10 dakika 12. Orta-iyi derecede pişmiş pirzola için pişirme süresi yaklaşık 5 dakika, çok iyi pişmiş için ise 1-2 dakika daha eklenmelidir 1.
- Izgarada pirzola: Her iki tarafı da 4-6 dakika 12.
- Fırında pirzola: 200 derecede orta pişmiş bir sonuç için yaklaşık 10-15 dakika 12. Süre, etin kalınlığına göre değişebilir 2.
- Air Fryer'da pirzola: Her iki yüzü de 5'er dakika, toplam 10 dakika 5.
Pirzolaların pişip pişmediğini kontrol etmek için bir et termometresi kullanılabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: