Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Piliç Avcı Kebabı Tarifi:
Malzemeler:
- İki buçuk çorba kaşığı margarin 12
- 1 su bardağı şehriye 12
- 1 tatlı kaşığı salça 12
- Üç buçuk su bardağı etsuyu 12
- Yarım tatlı kaşığı tuz 12
Sosu için:
- 1 çorba kaşığı margarin 12
- 1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan 12
- Yarım su bardağı ince dilimlenmiş mantar 12
- 3 tane domates 12
- 1 tane kuşbaşı piliç eti 12
- Yarım su bardağı bezelye 12
- Karabiber, tuz 12
Yapılışı:
- Şehriyeyi yağda pembeleşinceye kadar kavurun 13.
- Domates salçasını ve etsuyunu ilave edin 13.
- Karıştırıp, tuzunu ayarlayın 13.
- Servis tabağına yayın 13.
- Sosu için, yağı eritin 3.
- Soğanları kavurun 3.
- Pilici ekleyip, birkaç dakika daha kavurun 3.
- Tuz, karabiber, dilimlenmiş domates ve mantarı da ekleyip 5-10 dakika pişirin 13.
- Şehriyenin üzerine yayın 13.
- Üzerine haşlanmış bezelye serpip servis yapın 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: