Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Petek Tuil (Tuile) Yapımı:
Malzemeler:
- 100 gram parmesan peyniri (veya kaşar, gravyer gibi eriyen peynirler) 13
- Taze kekik, biberiye gibi otlar 13
- Karabiber 13
Yapılışı:
- Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın 13.
- Parmesanı rendeleyin 13.
- Rendelenmiş peynire ince doğranmış taze yeşillikleri ve karabiberi ekleyip harmanlayın 13.
- Fırın tepsisinin tabanına pişirme kağıdı serin 13.
- Hazırladığınız peynirli karışımdan 1 yemek kaşığı kadarını alıp tepsiye kağıdın üzerine ince bir tabaka halinde yerleştirin 13.
- Fırına verip 3 dakika kadar pişirerek erimesini sağlayın 13.
- Fırından çıkarıp soğumasını ve sertleşmesini bekleyin 13.
- Çıtırlaştığında yemeklerinizle birlikte servis edebilirsiniz 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: