Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pasta yapımında kullanılabilecek bazı silikon kalıp türleri:
- Silikomart Silikon Kalıplar 13. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olup, profesyonel ve amatör pastacılar tarafından sıklıkla tercih edilir 1.
- Pavoni Silikon Kalıplar 1. İtalyan tasarımı olan bu kalıplar, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirir, özellikle detaylı tasarımlar için idealdir 1.
- Demarle Silikon Kalıplar 1. Dayanıklılığı ve esnekliği ile bilinir, uzun ömürlü kullanım sağlar 1.
- Surenapart Silikon Kalıplar 1. Farklı ve yaratıcı tasarımlarıyla öne çıkar, özel günler ve temalı pastalar için uygundur 1.
- Yerli Silikon Kalıplar 1. Türkiye’de üretilen bu kalıplar, uygun fiyatlı ve kaliteli seçenekler sunar 1.
Silikon kalıp seçerken; gıda ile temasa uygun malzeme, ısı dayanıklılığı, yapışmaz özellik, kolay temizlik ve şekil/model çeşitliliği gibi faktörlere dikkat edilmelidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: