Buradasın
Pancake'in püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pancake'in püf noktaları şunlardır:
- Taze Malzemeler: Kullanılan malzemelerin, özellikle sütün ve kabartma tozunun taze olması önemlidir 13.
- Hamuru Karıştırma: Pancake hamurunu çok fazla karıştırmamak gerekir, aksi takdirde gluten oluşur ve pancake'ler yapışkan olur 13.
- Hemen Pişirme: Pancake hamurunu hazırladıktan hemen sonra pişirmek, hamurun kabarması için gereklidir 13.
- Kalın Tabanlı Tava: Kalın tabanlı bir tava kullanmak, pancake'lerin yanmasını önler 1.
- Yağ Kullanımı: Tereyağ yerine ayçiçek yağı kullanmak, pancake'lerin daha iyi pişmesini sağlar 1.
- Çevirme Zamanı: Pancake'in üzerinde baloncuklar patlayıp sabit ve delik bir şekil aldığında çevirmek gerekir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: