Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Paçanga böreği kızartmak için şu adımlar izlenir:
- Yağ Isıtma: Ayçiçek yağı gibi bir yağ derin bir tavada 180°C olana kadar kızdırılır 13.
- Börekleri Kızartma: Hazırlanan paçanga börekleri tavadaki yağa bırakılır ve her tarafının eşit şekilde kızarması sağlanır 15.
- Fazla Yağdan Arındırma: Kızaran börekler, fazla yağını bırakması için kağıt havlu serili bir servis tabağında 2-3 dakika bekletilir 13.
Alternatif olarak, paçanga böreği fırında da pişirilebilir 125. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirilmesi önerilir 1.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: