Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Özel servis takımları, yemek servisi için kullanılan ve genellikle belirli bir tema veya tarzda tasarlanmış çeşitli parçalardan oluşan setlerdir 5.
Bazı özel servis takımı parçaları:
- Kevgir: Kızartma ve benzeri yağlı yemeklerin servisinde kullanılır 1.
- Kepçe: Çorba ve sulu yemek servisinde tercih edilir 1.
- Spatula: Pasta, kek, börek gibi dilimli yiyeceklerin sunumunda kolaylık sağlar 1.
- Tranche takımı: Etlerin misafir önünde servis personeli tarafından kesilip temizlenerek porsiyonlanması için kullanılır 3.
- Balık servis takımı: Bütün olarak hazırlanan balıkların temizlenmesi, file edilmesi ve servisinde kullanılır 3.
- Peynir servis takımı: Peynir bıçağı ve servis tahtası gibi parçalardan oluşur 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: