Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Servis tabağında bulunan öğeler şunlardır:
- Ana Yemek: Genellikle 30 cm çapında servis tabakları kullanılarak ana yemekler servis edilir 23.
- Çatal, Kaşık ve Bıçak: Tabağın sağ tarafına bıçak ve kaşık, sol tarafına ise çatal yerleştirilir 13.
- Ekmek Tabağı ve Tereyağı Bıçağı: Tabağın altına veya yanına konulabilir 1.
- Peçete: Sofra düzeni ile uyumlu peçeteler servis tabağına eklenir 13.
- Tuzluk ve Biberlik: İki servis tabağının arasına yerleştirilebilir 1.
- İçecekler: Şarap kadehi, su bardağının yan kısmına konulabilir 1.
Bu öğeler, yemek sunumunu tamamlamak ve misafirlere estetik bir deneyim sunmak için kullanılır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: