Buradasın
Nişastalı kurabiyenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Nişastalı kurabiyenin püf noktaları şunlardır:
- Tereyağı ve malzemelerin oda sıcaklığı: Tereyağı ve diğer malzemeler oda sıcaklığında olmalıdır, aksi takdirde kurabiye yayılabilir 25.
- Yoğurma: Hamuru çok fazla yoğurmamak gerekir 1.
- Fırın ayarı: 160-180 derece arasında önceden ısıtılmış fırında pişirilmelidir 135.
- Pişirme süresi: Kurabiyelerin üzeri kızarmamalı, beyaz kalmalıdır 24. Yaklaşık 10-12 dakika pişirilmesi yeterlidir 2.
- Dinlendirme: Fırından çıktıktan sonra ilk sıcaklığının geçmesi için pamuk bir bezle örtülmelidir 2.
- Malzeme dengesi: Doğru oranlarda malzeme kullanmak önemlidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: