Muzlu bisküvili puding yapmak için gerekli malzemeler: 5 su bardağı süt; 3 yemek kaşığı mısır nişastası; 1,5 yemek kaşığı un; 3/4 su bardağı toz şeker; 1 adet yumurta sarısı; 1 tatlı kaşığı vanilya özütü (arzuya göre); 200 ml krema; 1 adet muz; 1 paket sade bisküvi. Yapılışı: 1. Süt, mısır nişastası, un, toz şeker, yumurta sarısı ve vanilya özütünü derin bir tencereye alın. 2. Bir çırpıcı yardımıyla pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın. 3. Ocağa alın ve kısık ateşte sürekli karıştırarak kıvam alana kadar pişirin. 4. Dilimlediğiniz muzu çatalla ezerek püre haline getirin. 5. Ocaktan alıp kısa bir süre oda ısısında soğumaya bıraktığınız tatlıya muz püresi ve krema ekleyin. 6. Mikser yardımıyla 3-4 dakika kadar karıştırın. 7. Servis kaselerine aldığınız tatlı karışımını, hazır bisküviler ve muz dilimleriyle süsleyin. 8. Arzuya göre çırpılmış krem şantiye yer verin. 9. Kıvam alması için buzdolabında 2-3 saat kadar beklettiğiniz tatlıları soğuk olarak servis edin. Tatlıyı arzu edilen bisküvi çeşidiyle hazırlamak, damla çikolata veya farklı taze meyveler eklemek mümkündür.