Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mısır kavurga yapmak için gerekli malzemeler:
Yapılışı:
- Mısırı 8-10 saat suda bekletin 4.
- Düdüklü tencerede haşlayıp süzün 14.
- Kuruttuğunuz mısırları tuzla harmanlayıp tavaya alın 14.
- Yaklaşık 30-35 dakika iyice kavurduktan sonra soğuduğunda servis edebilirsiniz 14.
Püf noktaları:
- Patlatılan cin mısır kullanılmamalıdır 1.
- Haşlanacak mısır taze olmalıdır 1.
- Damak zevkine göre kırmızı toz biber ve kekik eklenebilir 1.
- Kavurma sırasında yeterli miktarda tereyağı kullanılmalıdır 3.
Mısır kavurganın kalori miktarını ve tüketim miktarını beslenme uzmanınız veya diyetisyeninizle belirlemeniz önerilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: