Milföylü yufka böreği yapımı için gerekli malzemeler: 6 yufka; 6 milföy hamuru; 250 gr tereyağı; 1 çay bardağı süt; 1 yumurta; 300 gr beyaz peynir; ¼ demet maydanoz; 2 yumurtanın sarısı; Çörek otu. Yapılışı: 1. Tereyağını eritin. 2. Yufkanın birini yağladığınız tepsiye yayın. 3. İkinci yufkayı üzerine yayın. 4. Peyniri çatalla ezip, ince kıyılmış maydanozla karıştırın. 5. Kalan üç yufkayı aralarına yağlı karışımdan gezdirerek peynirlerin üzerine sırayla yerleştirin. 6. En üste kalan yağlı karışımı yayın. 7. Milföy hamurlarını mutfak tezgahına alıp, oklavayla açarak birleştirin. 8. Çırptığınız yumurta sarısını sürüp, üzerine çörek otu serpiştirin. 9. Kare şeklinde kesin. 10. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirip sıcak servis yapın.