• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevap
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • Yemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • Cevap ›
    • Yemek ›

    Midye böreğin püf noktası nedir?

    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #PüfNoktalar
    • #Börek

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Midye böreğin püf noktaları şunlardır:
    1. Yufka Kalitesi: Taze ve ince yufka kullanmak, böreğin çıtırlığı açısından önemlidir 12.
    2. İç Harcın Soğuması: İç harcı hazırladıktan sonra soğumasını beklemek, yufkanın yırtılmasını önler 4.
    3. Tereyağlı Sos: Böreğin üzerine sürülen tereyağlı sos, çıtır çıtır olmasını sağlar 25.
    4. Fırın Sıcaklığı: Fırının önceden ısıtılmış olması ve her fırının farklı çalıştığı için böreklerin altın rengi alana kadar gözlemlenmesi gerekir 14.
    5. Şekil Verme: Yufkanın kenarlarına zeytinyağı sürerek daha kolay şekil vermek ve midye şeklini dikkatlice oluşturmak önemlidir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. turkdiliveedebiyati.com
        1
      2. misssgibi.com
        2
      3. yemekleri.com.tr
        3
      4. midye.gen.tr
        4
      5. mutfaksirlari.com
        5
    • Tereyağlı sos için alternatif malzemeler nelerdir?

    • Fırın sıcaklığı nasıl ayarlanır?

    • Midye şekli nasıl daha düzgün yapılır?

    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Midye Börek kaç kat yufka ile yapılır?

    Midye börek genellikle 6 kat yufka ile yapılır.
    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    • #Börek
    5 kaynak

    Midye börek içinde ne var?

    Midye börek içinde genellikle şu malzemeler bulunur: Hamur: 1 kg yufka. İç harç: 350 gram kıyma, yarım demet maydanoz, 1 soğan, tuz ve karabiber. Yağlama: 300 gram tereyağı, 2 çorba kaşığı sıvı yağ, 1 çorba kaşığı su. Üzeri için: 1 yumurta sarısı ve çörek otu. Ayrıca, lor peyniri ve peynirli harç kullanarak da midye böreği yapabilirsiniz.
    • #Yemek
    • #Tarif
    • #Börek
    • #MalzemeListesi
    5 kaynak

    Midye hamuruna ne konur?

    Midye hamuruna genellikle şu malzemeler konur: İrmik; Un; Yoğurt; Kabartma tozu; Vanilya; Limon rendesi; Yaş maya (isteğe bağlı). Ayrıca, midye böreği için iç harç olarak kıyma, soğan ve baharatlar da kullanılabilir.
    • #Teknoloji
    • #Tarifler
    • #Yemek
    • #Hamur
    • #Midye
    5 kaynak

    Midye börek hangi hamurdan yapılır?

    Midye böreği hazır yufka veya mayalı hamur ile yapılabilir.
    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #Hamur
    • #Börek
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"eijw0":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"isBirthdayUserId":true,"className":"PortalHeader-User"},"userIdProps":{"flag":"skin","lang":"tr","host":"yandex.com.tr","project":"neurolib","queryParams":{"utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fmidye-boregin-puf-noktasi-nedir-133717080%3Flr%3D213%26ncrnd%3D35748","tld":"com.tr"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"4757846221753398755","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1753398771646804-16937169003505545549-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-224-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"eijww01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"eijw1":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"eijww02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"eijw2":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"**Midye böreğin püf noktaları** şunlardır:\n\n1. **Yufka Kalitesi**: Taze ve ince yufka kullanmak, böreğin çıtırlığı açısından önemlidir [```1```](https://turkdiliveedebiyati.com/midye-borek-tarifi/)[```2```](https://www.misssgibi.com/midye-borek/).\n2. **İç Harcın Soğuması**: İç harcı hazırladıktan sonra soğumasını beklemek, yufkanın yırtılmasını önler [```4```](https://www.midye.gen.tr/midye-borek-nasil-yapilir-puf-noktalari-nelerdir.html).\n3. **Tereyağlı Sos**: Böreğin üzerine sürülen tereyağlı sos, çıtır çıtır olmasını sağlar [```2```](https://www.misssgibi.com/midye-borek/)[```5```](https://mutfaksirlari.com/pratik-midye-borek.html).\n4. **Fırın Sıcaklığı**: Fırının önceden ısıtılmış olması ve her fırının farklı çalıştığı için böreklerin altın rengi alana kadar gözlemlenmesi gerekir [```1```](https://turkdiliveedebiyati.com/midye-borek-tarifi/)[```4```](https://www.midye.gen.tr/midye-borek-nasil-yapilir-puf-noktalari-nelerdir.html).\n5. **Şekil Verme**: Yufkanın kenarlarına zeytinyağı sürerek daha kolay şekil vermek ve midye şeklini dikkatlice oluşturmak önemlidir [```1```](https://turkdiliveedebiyati.com/midye-borek-tarifi/).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://turkdiliveedebiyati.com/midye-borek-tarifi/","title":"Midye Börek Tarifi - Türk Dili Ve Edebiyatı","shownUrl":"https://turkdiliveedebiyati.com/midye-borek-tarifi/"},{"sourceId":2,"url":"https://www.misssgibi.com/midye-borek/","title":"Midye Börek Tarifi - MisssGibi Yemek Tarifleri","shownUrl":"https://www.misssgibi.com/midye-borek/"},{"sourceId":3,"url":"https://www.yemekleri.com.tr/pratik-yemek/kolay-midye-borek-tarifi-nasil-yapilir-puf-noktalari-d2a1a849","title":"Kolay Midye Börek Tarifi Nasıl Yapılır Püf Noktaları","shownUrl":"https://www.yemekleri.com.tr/pratik-yemek/kolay-midye-borek-tarifi-nasil-yapilir-puf-noktalari-d2a1a849"},{"sourceId":4,"url":"https://www.midye.gen.tr/midye-borek-nasil-yapilir-puf-noktalari-nelerdir.html","title":"Midye Börek Nasıl Yapılır, Püf Noktaları Nelerdir?","shownUrl":"https://www.midye.gen.tr/midye-borek-nasil-yapilir-puf-noktalari-nelerdir.html"},{"sourceId":5,"url":"https://mutfaksirlari.com/pratik-midye-borek.html","title":"Pratik Midye Börek – Mutfak Sırları – Pratik Yemek Tarifleri","shownUrl":"https://mutfaksirlari.com/pratik-midye-borek.html"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Midye böreğin püf noktası nedir?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}],"tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pufnoktalar","text":"#PüfNoktalar"},{"href":"/yacevap/t/borek","text":"#Börek"}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":0,"text":"Tereyağlı sos için alternatif malzemeler nelerdir?","url":"/search?text=Midye+b%C3%B6re%C4%9Fi+i%C3%A7in+tereya%C4%9Fl%C4%B1+sos+alternatifleri&promo=force_neuro"},{"id":1,"text":"Fırın sıcaklığı nasıl ayarlanır?","url":"/search?text=B%C3%B6rek+pi%C5%9Firme+s%C4%B1cakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1&promo=force_neuro"},{"id":2,"text":"Midye şekli nasıl daha düzgün yapılır?","url":"/search?text=Midye+b%C3%B6re%C4%9Fi+nas%C4%B1l+d%C3%BCzg%C3%BCn+yap%C4%B1l%C4%B1r%3F&promo=force_neuro"},{"id":-1,"url":"/search?text=Midye+b%C3%B6re%C4%9Fin+p%C3%BCf+noktas%C4%B1+nedir%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"4757846221753398755","reqid":"1753398771646804-16937169003505545549-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-224-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1753398771646804-16937169003505545549-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-224-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"eijww03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"eijw3":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://mutfagimiz.com/videolu-tarifler/midye-borek-videosu/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.elele.com.tr/yemek/hamur-isleri/midye-borek?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://evdekipastane.com/hazir-yufkadan-midye-borek-tarifi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.misssgibi.com/midye-borek/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ye-mek.net/tarif/midye-borek?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/midye-borek-kac-kat-yufka-ile-yapilir-1632487531","header":"Midye Börek kaç kat yufka ile yapılır?","teaser":"Midye börek genellikle 6 kat yufka ile yapılır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/borek","text":"#Börek"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kanald.com.tr/mutfagim/haber/midye-borek-tarifi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/hamurisi-tarifleri/borek-tarifleri/midye-boregi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/midye-borek/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.acmatarifi.gen.tr/el-acmasi-midye-borek-nasil-yapilir-icinde-neler-var.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.midye.gen.tr/midye-borek-nasil-yapilir-hangi-malzemeler-gerekir.html?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/midye-borek-icinde-ne-var-1313720815","header":"Midye börek içinde ne var?","teaser":"Midye börek içinde genellikle şu malzemeler bulunur: Hamur: 1 kg yufka. İç harç: 350 gram kıyma, yarım demet maydanoz, 1 soğan, tuz ve karabiber. Yağlama: 300 gram tereyağı, 2 çorba kaşığı sıvı yağ, 1 çorba kaşığı su. Üzeri için: 1 yumurta sarısı ve çörek otu. Ayrıca, lor peyniri ve peynirli harç kullanarak da midye böreği yapabilirsiniz.","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemek","text":"#Yemek"},{"href":"/yacevap/t/tarif","text":"#Tarif"},{"href":"/yacevap/t/borek","text":"#Börek"},{"href":"/yacevap/t/malzemelistesi","text":"#MalzemeListesi"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://feeddi.com/midye-tatlisinin-hamuruna-ne-konuluyor?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://turkaymutfakta.blogspot.com/2013/03/mayali-hamurla-kiymali-midye-boregi.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/hamurisi-tarifleri/borek-tarifleri/midye-boregi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.hamurisleri.gen.tr/midye-borek-hamurunu-nasil-hazirlayabilirim.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://incininmutfak.blogspot.com/2013/09/mayal-hamurla-midye-boregi.html?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/midye-hamuruna-ne-konur-922590872","header":"Midye hamuruna ne konur?","teaser":"Midye hamuruna genellikle şu malzemeler konur: İrmik; Un; Yoğurt; Kabartma tozu; Vanilya; Limon rendesi; Yaş maya (isteğe bağlı). Ayrıca, midye böreği için iç harç olarak kıyma, soğan ve baharatlar da kullanılabilir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/tarifler","text":"#Tarifler"},{"href":"/yacevap/t/yemek","text":"#Yemek"},{"href":"/yacevap/t/hamur","text":"#Hamur"},{"href":"/yacevap/t/midye","text":"#Midye"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/hamurisi-tarifleri/borek-tarifleri/midye-boregi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.tenceretv.com/borekler-corekler/pirasali-midye-boregi-tarifi-21114?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.multiyasam.com.tr/yemek-tarifleri/midye-borek-tarifi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/midye-borek/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.elele.com.tr/yemek/hamur-isleri/midye-borek?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/midye-borek-hangi-hamurdan-yapilir-1589340094","header":"Midye börek hangi hamurdan yapılır?","teaser":"Midye böreği hazır yufka veya mayalı hamur ile yapılabilir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/hamur","text":"#Hamur"},{"href":"/yacevap/t/borek","text":"#Börek"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"eijww04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"eijw4":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"eijww05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"eijw5":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"type":"tiktok","url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/677728751613663494","title":"TikTok"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/173325632992778150","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/677728793472889615","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/1182131906657966033","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/893945194569821080","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"eijww06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}