Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Meatloaf'ın içine konan temel malzemeler şunlardır:
- Ground Meat (Kıyma): Genellikle sığır eti, domuz eti veya tavuk eti kullanılır 12.
- Binders (Bağlayıcılar): Ekmek kırıntıları, yulaf veya ıslatılmış ekmek dilimleri gibi malzemeleri içerir 13.
- Eggs (Yumurta): Yapının tutunmasını sağlar 12.
- Sebzeler ve Aromatikler: Soğan, sarımsak, havuç, biber gibi malzemeler eklenir 13.
- Sıvılar: Süt, et veya tavuk suyu, krema veya yoğurt gibi yumuşatıcılar kullanılır 13.
- Seasonings (Baharatlar): Tuz, karabiber, İtalyan baharatı, tütsülenmiş paprika, kekik gibi çeşitli baharatlar eklenir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: