Buradasın
Mangalda muz nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mangalda muz pişirmek için gerekli malzemeler:
- kişi sayısı kadar muz 1;
- sütlü çikolata (her muzun içine en az 4 tane dikdörtgen parça koymak gerekiyor) 1;
- alüminyum folyo 1.
Hazırlanışı:
- Muz düz bir zemine koyularak karnı yarık gibi kesilir 1.
- Çikolatalı parçalar muzun içine yerleştirilir ve hatta tıkıştırılır 1.
- Alüminyum folyoya iyice sarılır 1.
- Çikolataların olduğu kısım üste gelecek şekilde mangala yerleştirilir 1.
- Fazla alevli olmayan mangalda yarım saate yakın pişirilir 1.
- Piştiğini, folyonun üzerinden muzun iyice yumuşadığını teyit ederek anlayabilirsiniz 1.
- Paketi tabağa aldıktan sonra çikolatanın olduğu yüzeyden folyo kesilerek açılır 1.
- Tatlı kaşığı ile yenilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: