Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malt unu yerine kullanılabilecek bazı alternatifler şunlardır:
- Tam Buğday Unu: Lif açısından zengin ve glütensiz bir alternatiftir 1.
- Karabuğday Unu: Antioksidan ve besin değeri yüksek, çölyak hastaları için uygun bir seçenektir 2.
- Kinoa Unu: Protein ve mineral açısından zengin, glutensiz bir un çeşididir 2.
- Hindistan Cevizi Unu: Yağ ve lif içeriği yüksek, tahıl ve glüten içermeyen bir undur 2.
- Nohut Unu: Vegan tip beslenmede iyi bir protein kaynağı olarak kullanılabilir 3.
Bu alternatifler, tariflerde malt ununun sağladığı tat ve dokuyu tam olarak karşılamayabilir, ancak benzer sonuçlar elde etmek için kullanılabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: