Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Magnolia yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları:
- Muhallebinin çırpılması: Muhallebinin çok iyi çırpılması, tatlıyı hafif ve pürüzsüz yapar 1.
- Soğutma: Muhallebi soğuduktan sonra içine krema eklemek kıvamı ve lezzeti artırır 1.
- Bisküvilerin çekilmesi: Bisküvilerin ince çekilmiş olması önemlidir 1.
- Katların dizilimi: Tatlıyı buzdolabında dinlendirmek lezzeti artırır 2.
- Meyve seçimi: Taze ve lezzetli meyveler kullanmak, tatlıyı daha lezzetli hale getirir 4.
- Sıcaklık: Magnolia muhallebisi sıcak dökülmez, ılıdıktan sonra kaselere konur 1.
Klasik tercih edilen bisküviler:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: