Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Magnolia yapımında püf noktaları şunlardır:
- Kremanın Pişirilmesi: Kremasını puding hafif ılıdıktan sonra ilave edip güzelce çırpmak gerekir 13.
- Bisküvilerin Ezilmesi: Bisküvileri rondodan geçirerek toz haline getirmek, tatlıya daha iyi karışmalarını sağlar 13.
- Çileklerin Eklenmesi: Soğumaya bırakmadan önce en üstüne çilek eklemek, kıvamının bozulmasına ve sulanmasına neden olabilir 13.
- Ocak Ayarı: Krema karışımını pişirirken ocağı sürekli orta ateşte tutmak önemlidir, harlı ateşte pişerse dibi tutabilir 1.
- Dinlendirme: Tatlıyı buzdolabında birkaç saat dinlendirmek, lezzetin artmasını sağlar 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: