• Buradasın

    Magnolia için hangi çikolata daha iyi?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Magnolia tatlısı için bitter veya sütlü çikolata kullanılabilir 3.
    Çikolatalı magnolia tariflerinde tercih edilen bazı çikolata markaları şunlardır:
    • 200 gram kakao 3;
    • 80 g bitter çikolata 5.
    En iyi çikolata seçimi kişisel tercihlere bağlıdır.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Magnolia nasıl yapılır?

    Magnolia yapmak için gerekli malzemeler: 1 su bardağı toz şeker; 2 yemek kaşığı un; 2,5 yemek kaşığı nişasta; 2 adet yumurta sarısı; 1 litre süt; 1 paket krema; 1 paket vanilya; 1 paket tempo finger bisküvi (150 g); çilek. Yapılışı: 1. Tencereye şeker, un, nişasta, yumurta sarısı ve sütü alıp karıştırın. 2. Orta ateşte, sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. 3. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin ve karıştırın. 4. Ilımaya başlayan kremayı ilave edin ve karıştırmaya devam edin. 5. Rondodan geçirip un haline getirdiğiniz bisküvilerden birer kaşık servis kaselerinin tabanına yerleştirin. 6. Dilimlediğiniz çilekleri yerleştirin. 7. Muhallebiyi servis kaselerine paylaştırın. 8. Üzerini tekrar bisküvi ile kaplayıp buzdolabında dinlendirin. 9. Dilediğiniz gibi süsleyerek servis edin. Magnolia yapımında bebe bisküvisi, yulaflı bisküvi veya pötibör bisküvi de kullanılabilir.

    Magnolia içinde ne var?

    Magnolia tatlısının temel malzemeleri: Muhallebi için: süt, şeker, yumurta sarısı, un veya nişasta (mısır ya da buğday), vanilin. Katlar için: bisküvi (genellikle petibör veya bebe bisküvisi, ancak lotus veya yulaflı bisküviler de kullanılabilir) ve meyve (en çok muz ve çilek, ayrıca frambuaz, böğürtlen gibi meyveler de kullanılabilir). Krema: isteğe bağlı olarak eklenebilir. Ayrıca, tarife göre farklı malzemeler de kullanılabilir.

    Magnolia tatlısı nasıl süslenir?

    Magnolia tatlısı genellikle taze meyvelerle süslenir. İşte bazı süsleme önerileri: Çilek dilimleri, böğürtlen, muz, çikolata parçacıkları veya rendesi kullanılabilir. Pudra şekeri serperek de hoş bir görünüm elde edilebilir. Bisküvi kırıntıları ile süsleme yapılabilir. Süsleme için kullanılan malzemeler, kişisel tercihlere göre çeşitlendirilebilir.