Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Macaronlar sınırsız sayıda renkte olabilir 1. Bazı yaygın renkler ve kullanılan malzemeler şunlardır:
- Beyaz: Sade veya vanilyalı tatlarla birleştirilir 4.
- Sarı: Limon veya saf zerdeçal ile renklendirilir 4.
- Pembe: Frambuaz veya çilek gibi meyve püresi ile renklendirilir 4.
- Yeşil: Matcha (yeşil çay tozu) veya nane ile yapılır 4.
- Mavi: Mavi yaban mersini veya doğal mavi gıda boyası ile renklendirilir 4.
- Kırmızı: Çilek veya kırmızı biber ile renklendirilir 4.
Ayrıca, makaronların üzerine gıda boyası eklenerek de farklı renkler elde edilebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: