Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lotus kremasının içeriği, marka ve ürün çeşidine göre değişiklik gösterebilir, ancak genel olarak şu bileşenleri içerir:
- Şeker 13. Tatlandırıcı olarak kullanılır 1.
- Palm yağı 1. Krema kıvamını sağlar ve tatlılık verir 1.
- Süt tozu 1. Krema dokusu ve lezzetinde katkı sağlar 1.
- Fındık veya fıstık ezmesi 1. Çoğu Lotus kreması, fındık veya fıstık içerir, bu da ona kendine has bir tat verir 1.
- Çikolata veya kakao 1. Bazı versiyonlarda kremanın içine eklenebilir 1.
- Vanilin 1. Tatlıya hoş bir aroma verir 1.
- Lecitin 1. Emülgatör olarak kullanılır, yağların ve suyun karışmasını sağlar 1.
- Koruyucular ve stabilizatörler 1. Raf ömrünü uzatmak ve krema kıvamını korumak için eklenebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: