Langos hamuru yapmak için gerekli malzemeler: 500 gram un; 1 tatlı kaşığı kuru maya; 1 tatlı kaşığı şeker; 250 ml ılık su; 1 çay kaşığı tuz; kızartmak için sıvı yağ. Yapılışı: 1. Bir kapta un, tuz, şeker ve mayayı karıştırın. 2. Yavaş yavaş ılık suyu ekleyerek yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. 3. Hamurun üzerini örtüp yaklaşık 1 saat mayalanması için dinlendirin. 4. Mayalanan hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın ve elinizle yassı bir şekilde açın. 5. Derin bir tencereye sıvı yağı koyun ve iyice ısıtın. 6. Hazırladığınız hamurları kızgın yağda her iki tarafı da altın sarısı renk alana kadar kızartın. 7. Kızaran langosları kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzün. Servis önerisi: Kızaran langosların üzerine sarımsaklı tereyağı sürün, rendelenmiş kaşar peyniri ve ekşi krema ile süsleyin.