Langos hamuru yapmak için gerekli malzemeler: 500 gr un; 1 paket instant maya; 1 çay bardağı yoğurt; 1 çay bardağı ılık su; 1 çay bardağı süt; 1 yumurta; 2 yemek kaşığı sıvı yağ; 1 tatlı kaşığı tuz; 1 tatlı kaşığı şeker. Yapılışı: 1. Geniş bir kapta un, tuz ve şekeri karıştırın, ortasını açıp instant mayayı ekleyin. 2. Yoğurt, ılık su, süt, yumurta ve sıvı yağı ekleyin. 3. Hamuru yoğurmaya başlayın, hamur pürüzsüz ve hafif yapışkan bir kıvamda olmalı. 4. Gerekirse biraz daha un veya su ekleyin. 5. Hamuru yoğurduktan sonra üzerini temiz bir bezle örtün ve 1-1,5 saat mayalanmasını bekleyin. 6. Mayalanan hamuru unlanmış bir yüzeye alın ve 6-8 eşit parçaya bölün. 7. Her bir parçayı 1 cm kalınlığında elinizle veya merdane ile açarak ince ve yuvarlak şekiller oluşturun. Hamurun çok ince olmamasına dikkat edin, çünkü kızardığında kabaracaktır. Langos hamurunun yapımı için detaylı tariflere şu sitelerden ulaşılabilir: nefisyemektarifleri.com; haber7.com; lezzet.com.tr.