Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lambuka balığını en lezzetli şekilde pişirmek için şu yöntemler önerilebilir:
- Tavada Pişirme:
- Fırında Pişirme:
- Mercanköşk baharatı, zencefil, kırmızı toz biber, karabiber, tuz ve zeytinyağı ile bir sos hazırlanır 15.
- Fileto balık bu sos ile yağlanır 15.
- Borcam tepsiye pişirme kağıdı yerleştirilir ve balıklar tepsiye dizilir 15.
- Üzerine halka halka doğranmış soğanlar yerleştirilir ve tepsiye limon suyu gezdirilir 15.
- 200 derecede yaklaşık 25 dakika üzeri kızarana kadar pişirilir 15.
- Izgara:
Lambuka balığı, çok fazla kılçık içermeyen bir balık türüdür 4.
Lambuka balığı, Ciguatera zehirlenmesine karşı dikkatli tüketilmesi gereken bir balık türüdür 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: