Buradasın
Kuzu kol tandır pide içinde nasıl servis edilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kuzu kol tandır, pide içinde şu şekilde servis edilir:
- Pişirme: Kuzu kolu sarmak için yağlı kağıtları ıslatıp buruşturup suyunu sıkın ve 3 kat olacak şekilde kuzu kolunu sıkıca sarın 1. Tamamen yüzeyini saracak genişlikte alüminyum folyo ile sarın 1. 220 derecede 2.5 saat pişirin, sürenin sonunda fırını 120 dereceye düşürerek 1 saat daha kontrollü bir şekilde pişirin 1.
- Servis: Pişen kuzu kolunu fırından çıkarın, üzerindeki alüminyum folyo ve yağlı kağıtları çıkartın 1. Maşa yardımıyla kuzu kolunu parçalara ayırın ve servis tabağına alın 1. Yanında domatesli pilav, bulgur pilavı veya arpa şehriye pilavı ile birlikte sıcak lavaş veya pide eşliğinde servis yapın 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: