Buradasın
Kuru fasulyenin dağılmaması için ne yapmak gerekir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kuru fasulyenin dağılmaması için şu yöntemler uygulanabilir:
- Fasulyeleri bir gece önceden ıslatın 124. Bu, fasulyelerin yumuşamasını sağlar ve pişirme süresini kısaltır 14.
- Kaynama esnasında 1 çay kaşığı toz şeker ekleyin 1. Şeker, fasulyelerin bütünlüğünü korumasına yardımcı olur ve lezzetini artırır 1.
- Yüksek ısıda pişirmekten kaçının 1. Fasulyeleri kısık ateşte pişirmek, dışlarının dağılmadan içlerinin pişmesini sağlar 14.
- Asit içeren malzemeleri (domates veya salça gibi) son aşamada ekleyin 1. Bu, fasulyelerin sertleşmesini önler 1.
- Sık sık karıştırmaktan kaçının 1. Fasulyeleri yalnızca gerekli durumlarda karıştırın 1.
- Birkaç damla limon sıkın 34. Limon, fasulyenin dağılmasını önler 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: