Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kremalı yemekler arasında şunlar bulunur:
- Kremalı Mantar Çorbası: Kültür mantarı, un, tereyağı ve hazır krema ile yapılır 13.
- Kremalı Makarna: Fettucine makarnası, mantar, krema, tereyağı ve parmesan peyniri ile zenginleştirilir 1.
- Dereotlu ve Kremalı Tavuk: 1 kutu krema, mantar ve dereotu ile hazırlanır 1.
- Kremalı Dana Sote: Biftek, mantar, tereyağı, un ve krema ile yapılır 1.
- Kremalı Levrek Buğulama: Balık tazeyse, sıvı krema ile birlikte sunulur 1.
- Kremalı ve Üç Peynirli Börek: Kaşar peyniri, dil peyniri ve tel peynir kullanılarak yapılır 1.
- Kremalı ve Körili Köfte: Köri, zerdeçal, zencefil, krema ve maydanozla hazırlanan sos ile sunulur 1.
- Kremalı Renkli Pasta: 3 farklı kremadan oluşan, çilek, vanilya ve çikolatalı pastadır 1.
Ayrıca, kremalı tatlılar arasında magnolia, San Sebastian cheesecake ve trileçe gibi tarifler de yer alır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: