Buradasın
Köz patlıcanlı kereviz mezesi nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Köz Patlıcanlı Kereviz Mezesi Tarifi:
Malzemeler:
- 2 adet kereviz 1;
- 300 gram közlenmiş patlıcan 1;
- 300 gram süzme yoğurt 1;
- 2 diş sarımsak 1;
- 1 tatlı kaşığı tuz 1;
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1.
Hazırlanışı:
- Kerevizler soyulur ve rendelenir, 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile tavada sote edilir 1.
- Soğuyan kerevize közlenmiş patlıcanlar eklenir 1.
- Sarımsak rendelenir, süzme yoğurt ve tuz ilave edilip güzelce karıştırılır 1.
- Servis ederken üzerine pul biber eklenebilir 1.
Bu tarif, Yemek.com üyesi tarafından üretilmiştir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: