Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kolay menü hazırlamak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Liste oluşturma: Restoranın tüm yemeklerinin adını bir elektronik tabloya yazmak 4.
- Fiyat belirleme: Menü öğelerinin fiyatlarını yemek maliyetlerine ve kar marjlarına göre belirlemek 4.
- Kategorizasyon: Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, meze, tatlı gibi her kategori için ayrı bir bölüm oluşturmak ve yemekleri ilgili kategorilere yerleştirmek 4.
- Düzen belirleme: Menünün düzenini belirlemek 4.
- Yazılım kullanımı: Menü oluşturma yazılımlarından yararlanmak 4.
- İndirme: Menüyü online olarak tasarladıktan sonra PDF dosyası olarak indirip yazdırmak 4.
Menü tasarımında ayrıca şu unsurlar da dikkate alınabilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: