Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokusuz tavada balık pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: 1 kilo istavrit veya hamsi, mısır unu, tuz, zeytinyağı 15.
- Balıkları hazırlama: Balıkları yıkayıp tuzlayın 15.
- Tava ve kağıt: Yanmaz bir tavaya yağlı kağıt serin, üzerine birkaç damla zeytinyağı damlatıp kağıdın her tarafına dağıtın 15.
- Balıkları dizme: Tuzlanmış balıkları mısır ununa bulayarak tavaya dizin, balıkların kuyruk kısmı tavanın ortasına bakacak şekilde yerleştirin 5.
- Pişirme: Balıkların üzerine biraz zeytinyağı gezdirin ve yağlı kağıt ile üstünü kapatın, yağlı kağıtların uçlarını kıvrılarak kapatın 15. Ocağın altını yüksek gözde açarak altlı üstlü pişirin 5.
Bu yöntem, balığın kokusunun dışarı yayılmasını engeller ve sağlıklı bir pişirme sağlar.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: