Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokusuz tavada balık pişirmek için şu adımlar izlenebilir:
- Malzemelerin hazırlanması 13. Balıklar yıkanır ve tuzlanır 13.
- Tavanın hazırlanması 13. Yanmaz bir tavaya yağlı kağıt serilir 13.
- Balıkların dizilmesi 13. Yağlı kağıdın üzerine birkaç damla zeytinyağı damlatılıp kağıdın her tarafına dağıtılır 13. Balıklar mısır ununa bulanarak dizilir, dizilim kuyruk kısmı tavanın ortasına bakacak şekilde yapılmalıdır 13.
- Zeytinyağı eklenmesi 13. Balıkların üzerine biraz zeytinyağı gezdirilir 13.
- Kapatma 13. Aynı şekilde yağlanmış yağlı kağıt ile üstü kapatılır ve yağlı kağıtların uçları kıvrılarak kapatılır 13.
- Pişirme 13. Ocağın altı yüksek gözde açılarak altlı üstlü pişirilir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: