Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Köfte piyazın içine konan malzemeler şunlardır:
- Fasulye: Genellikle kuru fasulye kullanılır ve önceden haşlanır 14.
- Soğan: Kırmızı soğan yarım ay şeklinde doğranır ve tuzla ovulduktan sonra suyla durulanır 1.
- Domates: Domatesler doğranır 1.
- Maydanoz: İnce ince kıyılır 1.
- Zeytinyağı: Yemekte 5 yemek kaşığı zeytinyağı kullanılır 1.
- Sirke: Yarım su bardağı üzüm sirkesi eklenir 1.
- Tuz: Yarım çay kaşığı tuz kullanılır 1.
Ayrıca, piyazın üzerine limon suyu gezdirilebilir ve haşlanmış yumurta ile süslenebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: