Buradasın
Kızartmalık patates çeşitleri nelerdir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kızartmalık patates çeşitleri şunlardır:
- Russet Patatesi: Yüksek nişasta içeriği ile bilinir, dışı çıtır içi yumuşak olur 12.
- Yukon Gold Patatesi: Sarı kabuğu ve kremalı dokusu ile tatlı bir lezzet sunar 12.
- Red Bliss Patatesi: Kırmızı kabuğu ile küçük boyutlarda olup, hafif tatlı bir tada sahiptir 1.
- Fingerling Patatesi: Uzun ve dar yapıda, çeşitli renklerde bulunur, kızartıldığında yoğun bir lezzet ve gevreklik sağlar 1.
- Agria Patatesi: İyi bir nişasta içeriğiyle çıtır dış kabuk ve yumuşak iç kıvam sunar 2.
- King Edward Patatesi: Yumuşak ve kremsi iç yapısı ile kızartmalar için uygundur 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: