Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kızartmalık patates çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Russet Burbank 2. Nişastalı bir iç yapıya ve çıtır bir dış kabuğa sahiptir 2.
- Maris Piper 2. Çıtır dış kabuğa ve yumuşak iç yapılara sahiptir 2.
- Yukon Gold 2. Altın sarısı renkte olan bu çeşit, pürüzsüz bir doku ve lezzet sunar 2.
- Agria 23. İyi bir nişasta içeriğiyle çıtır bir dış kabuk ve yumuşak iç kıvam sunar 2.
- King Edward 2. Yumuşak ve kremsi iç yapısı, kızartmaları daha lezzetli hale getirir 2.
Ayrıca, Durabo, Fianna, Lady Rosetta gibi patates çeşitleri de kızartmalık olarak tercih edilebilir 35.
Kızartmalık patates seçimi, kişisel tercihlere bağlıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: