Alüminyum folyoda biftek pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Malzemeler: 1 kg biftek, bir tutam taze biberiye, 1 tatlı kaşığı kekik, 1 kahve fincanı zeytinyağı, tuz ve karabiber. 2. Hazırlık: Biberiye, kekik, zeytinyağı, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. 3. Pişirme: Dinlendirilmiş biftekleri ızgarada her iki tarafını kızartın. Alternatif olarak, teflon tavada da pişirebilirsiniz: 4. Teflon tavada pişirme: Biftekleri tavaya alıp harlı ateşte etlerin rengi koyulaşana kadar her bir yüzünü yaklaşık 1-2 dakika pişirin. 5. Fırında pişirme: Salçalı karışım, sıcak su ve isteğe bağlı baharatları ekleyip tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatıp 180 derece ısıtılmış fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.