Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kırma Tavuk Kebabı Tarifi:
Malzemeler:
- 1 adet bütün tavuk 13
- 2 adet kuru soğan 13
- 2 su bardağı su 13
- 4-5 adet Arnavut biberi 1
- 3 yemek kaşığı tereyağı 1
- 1/2 bağ maydanoz 1
- 1 çay kaşığı karabiber 13
- 1 tatlı kaşığı kimyon 13
- 1 çay kaşığı tuz 1
Hazırlanışı:
- Tavukları 8 eşit parçaya bölün 13.
- Tereyağını tencerede eritin 1.
- Tavukları kızdırdığınız tereyağının içine atıp renkleri değişene kadar arkalı önlü çevirerek kızartın 13.
- Tavuklar kızardıktan sonra içine tuz, karabiber, kimyon ve iri doğranmış soğan ile Arnavut biberlerini ekleyin 1.
- 2 su bardağı suyu ilave edip, altını kısarak 20-25 dakika pişmeye bırakın 1.
- İnce doğranmış maydanozları üzerine serpip servis yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: