Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kievski tavuk yapmak için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır:
Malzemeler:
- 200 gram tavuk göğsü 1
- 1 çay kaşığı zencefil 1
- 1 çay kaşığı toz beyazbiber 1
- 1 çay kaşığı tarhun 1
- 1 çay kaşığı tuz 1
- 1,5 çorba kaşığı kievski yağı 1
- Kızartmak için sıvıyağ 1
- Pane harcı için: yarım su bardağı un, 3 adet yumurta, yarım su bardağı galeta unu 1
Yapılışı:
- Tavuk göğsünü et döveceği ile parçalamadan inceltin 1. Zencefil, toz beyazbiber, tarhun ve tuz ile harmanlayın 1.
- Tavuk göğsünün ortasına kievski yağını yerleştirip rulo şeklinde sarın 1.
- Derin dondurucuda 2 saat dinlendirin 1.
- Derin dondurucudan çıkardığınız tavuk göğsünü sırayla un, yumurta ve galeta ununda paneleyin 1.
- Kızdırdığınız sıvıyağda 15 dakika pişirin 1. Daha sonra kağıt havlu üzerine alın 1.
- Ispanak püresi, patates salatası ve haşlanmış patatesle servis yapın 1.
Alternatif bir tarif için yemektavsiyesi.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: