• Buradasın

    Kievski nerenin yemeği?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Kievski yemeği, Ukrayna mutfağına aittir 23.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Kievski tavuk nasıl yapılır?

    Kievski tavuk yapmak için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır: Malzemeler: - 200 gram tavuk göğsü - 1 çay kaşığı zencefil - 1 çay kaşığı toz beyazbiber - 1 çay kaşığı tarhun - 1 çay kaşığı tuz - 1,5 çorba kaşığı kievski yağı - Kızartmak için sıvıyağ - Pane harcı için: yarım su bardağı un, 3 adet yumurta, yarım su bardağı galeta unu Yapılışı: 1. Tavuk göğsünü et döveceği ile parçalamadan inceltin. 2. Tavuk göğsünün ortasına kievski yağını yerleştirip rulo şeklinde sarın. 3. Derin dondurucuda 2 saat dinlendirin. 4. Derin dondurucudan çıkardığınız tavuk göğsünü sırayla un, yumurta ve galeta ununda paneleyin. 5. Kızdırdığınız sıvıyağda 15 dakika pişirin. 6. Ispanak püresi, patates salatası ve haşlanmış patatesle servis yapın. Alternatif bir tarif için yemektavsiyesi.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Kievski içinde ne var?

    Kievski yemeğinin içinde genellikle şu malzemeler bulunur: Tavuk göğsü. Tereyağı. Taze otlar ve sarımsak. Un, yumurta ve galeta unu. Ayrıca, milföylü Kievski tarifinde mozzarella peyniri, yaprak ıspanak ve süt proteini de kullanılır.

    Ukrayna hangi yemeği ile ünlü?

    Ukrayna ile ünlü olan yemekler arasında şunlar öne çıkmaktadır: 1. Borscht (Borş) Çorbası: Pancardan yapılan, et, sebze ve ekşi krema ile servis edilen geleneksel bir çorbadır. 2. Vareniki: Yarım daireler şeklinde yapılan ve içine et, patates, mantar veya vişne konulan mantıya benzer bir yemektir. 3. Kotleta po-kyivsky (Kiev Usulü Köfte): Panelenmiş tavuk, dereotu ve tereyağı ile hazırlanır. 4. Deruny (Patates Krepleri): Rendelenmiş patates, yumurta, soğan ve un ile yapılan kreplerdir. 5. Holubtsi (Lahana Sarması): Lahana yaprakları patates, et veya pirinçle doldurup sarılır ve ekşi krema ile servis edilir.