Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kese yoğurdundan çeşitli soslar yapılabilir. İşte iki örnek:
- Süzme Yoğurtlu Dip Sos: Bu sos için gerekli malzemeler: 6 yemek kaşığı Sütaş süzme yoğurt, 1 avuç kıyılmış taze nane, 1 avuç kıyılmış dereotu ve 1 çay kaşığı pul biber 1. Yapılışı: Tüm malzemeleri karıştırıp servis edeceğiniz kaba aktarın 1.
- Yoğurtlu Sos: Bu sos için gerekli malzemeler: 1 su bardağı katı yoğurt, 1 tatlı kaşığı kekik, 1 tatlı kaşığı kuru nane, 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber ve damak tadınıza göre tuz 2. Yapılışı: Yoğurt, kekik, kuru nane, kırmızı toz biber ve tuzu karıştırıp buzdolabında dinlendirin, ardından servis edin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: