Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kereviz yapraklı tavuk pişirmek için aşağıdaki malzemeler gereklidir:
- 2 adet tavuk pirzola 2;
- 1 adet kereviz 2;
- 1 adet patates 2;
- 1 adet havuç 2;
- 1 adet soğan 2;
- 1 tatlı kaşığı domates salçası 2;
- 1 limonun suyu 2;
- 1 fincan zeytinyağı 2;
- Tuz 2.
Pişirme aşamaları:
- Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayarak zeytinyağı koyduğunuz tencerede suyunu çekene kadar çevirin 2.
- Yemeklik doğradığınız soğanı ekleyin ve biraz daha kavurun 2.
- Salçayı ekleyip karıştırın 2.
- Küp küp doğradığınız diğer sebzeleri ekleyin 2.
- Sebzelerin üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin, tuzunu ayarlayın ve kapağını kapatıp kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirin 2.
- Yemeği kapatmadan önce ince ince doğradığınız kereviz yapraklarını ekleyin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: