Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kereviz yapraklı tavuk pişirmek için aşağıdaki tarifi deneyebilirsiniz:
Malzemeler:
- 2 adet tavuk göğsü 1
- 4 adet kereviz sapı 1
- 3 diş sarımsak 1
- Yarım çay bardağı zeytinyağı 1
- 1 kutu taze mantar 1
- 1 çorba kaşığı toz zencefil 1
- Pulbiber, karabiber ve tuz 1
Hazırlanışı:
- Tavuk etini küçük doğrayın 1.
- Sarımsağı tavaya rendeleyin ve zeytinyağını ekleyip çok kısık ateşte hafifçe karıştırarak pişirmeye başlayın 1.
- Ayıklanmış ve ince doğranmış mantarları tavaya ekleyin 1.
- Kereviz saplarını ayıklayıp ince kıyın ve tavaya atın 1.
- Baharatları da ilave ettikten sonra yaklaşık 1 çay bardağı sıcak su ekleyip, tavuk eti iyice pişene kadar kısık ateşte tutun 1.
- Sıcak servis yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: