• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevapYaCevap
  • Seyahat
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • YemekYemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • YaCevap ›
    • Yemek ›

    Kemikle barbunya kaç saatte pişer?

    • Teknoloji
    • Talimatlar
    • YemekTarifleri
    • PişirmeSüresi

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A steaming pot of red kidney bean stew with bones simmers on a stovetop in a Turkish kitchen, surrounded by fresh herbs and vegetables.
    Kemikle barbunya yemeği pişirmek için normal tencere kullanıldığında, 45 dakika ile 1 saat arasında pişme süresi gerekmektedir 45. Düdüklü tencere kullanıldığında ise bu süre 15-20 dakikaya kadar düşebilir 45.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. ye-mek.net
        1
      2. yemek.com
        2
      3. yemektekeyifvar.com
        3
      4. milliyet.com.tr
        4
      5. hurriyet.com.tr
        5
    • Barbunya yemeğinin püf noktaları nelerdir?

    • Düdüklü tencerenin avantajları nelerdir?

    • Barbunya yemeği için hangi malzemeler kullanılır?

    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Beyaz barbunyanın piştiğini nasıl anlarız?

    Beyaz barbunyanın piştiğini anlamak için birkaç yöntem vardır: 1. Doku Kontrolü: Barbunya, piştikten sonra yumuşak bir dokuya sahip olmalıdır. 2. Tat Kontrolü: Pişirme işlemi sırasında barbunyayı tatmak, pişip pişmediğini anlamanın en iyi yollarından biridir. 3. Renk Kontrolü: Piştiğinde barbunyanın rengi daha canlı ve parlak hale gelir. Ayrıca, barbunyanın suyunu iyice emmiş olması ve tane tanelerin ayrışmış olması da piştiğini gösterir.
    • Teknoloji
    • Talimatlar
    • YemekTarifleri
    • Pişirme
    5 kaynak
    A steaming pot of barbunya beans with tender bone-in meat pieces, surrounded by fresh herbs and spices, evoking the warmth of a Turkish home kitchen.

    Barbunya yemeğine kemikli et konur mu?

    Evet, barbunya yemeğine kemikli et konulabilir. Örneğin, "Nefis Yemek Tarifleri" sitesinde yer alan etli barbunya yemeği tarifinde, kuşbaşı veya kemikli, küçük doğranmış et kullanılması önerilmektedir. Ayrıca, "Hayalimdeki Yemekler" sitesinde paylaşılan etli barbunya yemeği tarifinde de kemikli et kullanımı belirtilmiştir.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • Et
    • Barbunya
    5 kaynak

    Kuru barbunya yemeğinin püf noktası nedir?

    Kuru barbunya yemeğinin püf noktaları: Islatma: Kuru barbunyalar, bir gece önceden ıslatılmalıdır. Pişirme: Yemek, kısık ateşte yavaş yavaş pişirilmelidir. Ek Malzemeler: Soğan ve havuç küçük küpler halinde doğranmalı, patates daha sonra eklenmelidir. Dinlendirme: Yemek, piştikten sonra oda sıcaklığına gelip buzdolabında dinlendirilmelidir. Servis: Üzerine ince kıyılmış dereotu veya maydanoz serpiştirilebilir.
    • Teknoloji
    • Talimatlar
    • YemekTarifleri
    • Barbunya
    5 kaynak

    Kemikli barbunya yemeği nasıl yapılır?

    Kemikli barbunya yemeği nasıl yapılır sorgusuna yanıt bulunamadı. Ancak barbunya yemeği yapmak için aşağıdaki siteler kullanılabilir: nefisyemektarifleri.com; yemek.com; ye-mek.net.
    • Teknoloji
    • Talimatlar
    • YemekTarifleri
    • Barbunya
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"b79p0":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem/","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping/","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance/","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap/","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/travel/","title":"Seyahat","id":"travel"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel/","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"dialogProps":{"host":"yandex.com.tr","lang":"tr","project":"neurolib","queryParams":{"exp_flags":"skin","preset":"oceania","utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fkemikle-barbunya-kac-saatte-piser-143236221%3Flr%3D213%26ncrnd%3D14949","tld":"com.tr","platform":"desktop"},"className":"PortalHeader-User"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"6591658971756861992","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1756862029612973-15074554497960438233-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-122-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"b79pw01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"b79p1":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"b79pw02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"b79p2":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"Kemikle barbunya yemeği pişirmek için **normal tencere** kullanıldığında, **45 dakika ile 1 saat** arasında pişme süresi gerekmektedir [```4```](https://www.milliyet.com.tr/yemek/bilgi/barbunya-duduklude-kac-dakikada-piser-normal-tencerede-kac-saatte-haslanir-6373590)[```5```](https://www.hurriyet.com.tr/egitim/barbunya-kac-dakikada-piser-barbunya-duduklude-veya-tencerede-ne-kadar-surede-piser-41870446). **Düdüklü tencere** kullanıldığında ise bu süre **15-20 dakikaya** kadar düşebilir [```4```](https://www.milliyet.com.tr/yemek/bilgi/barbunya-duduklude-kac-dakikada-piser-normal-tencerede-kac-saatte-haslanir-6373590)[```5```](https://www.hurriyet.com.tr/egitim/barbunya-kac-dakikada-piser-barbunya-duduklude-veya-tencerede-ne-kadar-surede-piser-41870446).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://ye-mek.net/tarif/barbunya-yemegi","title":"Barbunya Yemeği Tarifi (Resimli Anlatım) | Yemek Tarifleri","shownUrl":"https://ye-mek.net/tarif/barbunya-yemegi","rel":"nofollow"},{"sourceId":2,"url":"https://yemek.com/tarif/barbunya-yemegi/","title":"Barbunya Yemeği Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli...) - Yemek.com","shownUrl":"https://yemek.com/tarif/barbunya-yemegi/","rel":"nofollow"},{"sourceId":3,"url":"https://www.yemektekeyifvar.com/zeytinyagli-tarifler/lokanta-usulu-zeytinyagli-barbunya-tarifi","title":"Lokanta Usulü Zeytinyağlı Barbunya (Pilaki) Tarifi, Nasıl...","shownUrl":"https://www.yemektekeyifvar.com/zeytinyagli-tarifler/lokanta-usulu-zeytinyagli-barbunya-tarifi","rel":"nofollow"},{"sourceId":4,"url":"https://www.milliyet.com.tr/yemek/bilgi/barbunya-duduklude-kac-dakikada-piser-normal-tencerede-kac-saatte-haslanir-6373590","title":"Milliyet: Barbunya Düdüklüde Kaç Dakikada Pişer?","shownUrl":"https://www.milliyet.com.tr/yemek/bilgi/barbunya-duduklude-kac-dakikada-piser-normal-tencerede-kac-saatte-haslanir-6373590","rel":"nofollow"},{"sourceId":5,"url":"https://www.hurriyet.com.tr/egitim/barbunya-kac-dakikada-piser-barbunya-duduklude-veya-tencerede-ne-kadar-surede-piser-41870446","title":"Hürriyet: Barbunya Kaç Dakikada Pişer? Barbunya...","shownUrl":"https://www.hurriyet.com.tr/egitim/barbunya-kac-dakikada-piser-barbunya-duduklude-veya-tencerede-ne-kadar-surede-piser-41870446","rel":"nofollow"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Kemikle barbunya kaç saatte pişer?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirmesuresi","text":"PişirmeSüresi"}],"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görseller kötü"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":0,"text":"Barbunya yemeğinin püf noktaları nelerdir?","url":"/search?text=Barbunya+yeme%C4%9Fi+p%C3%BCf+noktalar%C4%B1&promo=force_neuro"},{"id":1,"text":"Düdüklü tencerenin avantajları nelerdir?","url":"/search?text=D%C3%BCd%C3%BCkl%C3%BC+tencerenin+avantajlar%C4%B1&promo=force_neuro"},{"id":2,"text":"Barbunya yemeği için hangi malzemeler kullanılır?","url":"/search?text=Barbunya+yeme%C4%9Fi+i%C3%A7in+gerekli+malzemeler&promo=force_neuro"},{"id":-1,"url":"/search?text=Kemikle+barbunya+ka%C3%A7+saatte+pi%C5%9Fer%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"imageThumbProps":{"alt":"A steaming pot of red kidney bean stew with bones simmers on a stovetop in a Turkish kitchen, surrounded by fresh herbs and vegetables.","src":"https://avatars.mds.yandex.net/get-neurolib-art/16401355/picture-NTKAJjBYmlSO6iKjN2w2/orig"},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"6591658971756861992","reqid":"1756862029612973-15074554497960438233-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-122-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görseller kötü"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1756862029612973-15074554497960438233-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-122-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"b79pw03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"b79p3":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.barbunyalar.gen.tr/barbunya-pisti-mi-nasil-kontrol-edebiliriz.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://gunceloku.com/barbunyanin-pistigini-nasil-anlariz?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.bilgidunyasi.com/piser/barbunya-ne-kadar-surede-piser?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://evdepsikoloji.com.tr/barbunya-normal-tencerede-nasil-haslanir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.milligazete.com.tr/haber/21414369/barbunyanin-beyaz-olmasi-icin-ne-yapilir?size=16&stub=1"],"header":"Beyaz barbunyanın piştiğini nasıl anlarız?","teaser":"Beyaz barbunyanın piştiğini anlamak için birkaç yöntem vardır: 1. Doku Kontrolü: Barbunya, piştikten sonra yumuşak bir dokuya sahip olmalıdır. 2. Tat Kontrolü: Pişirme işlemi sırasında barbunyayı tatmak, pişip pişmediğini anlamanın en iyi yollarından biridir. 3. Renk Kontrolü: Piştiğinde barbunyanın rengi daha canlı ve parlak hale gelir. Ayrıca, barbunyanın suyunu iyice emmiş olması ve tane tanelerin ayrışmış olması da piştiğini gösterir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/beyaz-barbunyanin-pistigini-nasil-anlariz-4092682677","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirme","text":"Pişirme"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kuzinedekizaranekmek.com/etli-barbunya-fasulyesi-yemegi.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://pratikevyemektarifleri.com/tag/kemikli-barbunya-yemegi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.hayalimdekiyemekler.com/etli-barbunya-yemegi-tarifi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/etli-barbunya/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kolaylezzet.com/etli-taze-barbunya-yemegi?size=16&stub=1"],"header":"Barbunya yemeğine kemikli et konur mu?","teaser":"Evet, barbunya yemeğine kemikli et konulabilir. Örneğin, \"Nefis Yemek Tarifleri\" sitesinde yer alan etli barbunya yemeği tarifinde, kuşbaşı veya kemikli, küçük doğranmış et kullanılması önerilmektedir. Ayrıca, \"Hayalimdeki Yemekler\" sitesinde paylaşılan etli barbunya yemeği tarifinde de kemikli et kullanımı belirtilmiştir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/barbunya-yemegine-kemikli-et-konur-mu-2887851414","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"Et"},{"href":"/yacevap/t/barbunya","text":"Barbunya"}],"imageThumbProps":{"alt":"A steaming pot of barbunya beans with tender bone-in meat pieces, surrounded by fresh herbs and spices, evoking the warmth of a Turkish home kitchen.","src":"https://avatars.mds.yandex.net/get-neurolib-art/16466759/picture-giJeIQu8l1e35V3o0FcR/orig"}},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.cnnturk.com/yemek-tarifleri/barbunya-nasil-yapilir-evde-zeytinyagli-barbunya-tarifi-2068482?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.barbunyalar.gen.tr/kuru-barbunya-pilaki-nasil-yapilir-puf-noktalari-nelerdir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.tgrthaber.com/mavikadin/barbunya-yemegi-kac-dakikada-piser-gaz-yapmamasi-icin-mutlaka-kimyon-ekleyin/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/kuru-barbunya-yemegi-3285631/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/barbunya/?size=16&stub=1"],"header":"Kuru barbunya yemeğinin püf noktası nedir?","teaser":"Kuru barbunya yemeğinin püf noktaları: Islatma: Kuru barbunyalar, bir gece önceden ıslatılmalıdır. Pişirme: Yemek, kısık ateşte yavaş yavaş pişirilmelidir. Ek Malzemeler: Soğan ve havuç küçük küpler halinde doğranmalı, patates daha sonra eklenmelidir. Dinlendirme: Yemek, piştikten sonra oda sıcaklığına gelip buzdolabında dinlendirilmelidir. Servis: Üzerine ince kıyılmış dereotu veya maydanoz serpiştirilebilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/kuru-barbunya-yemeginin-puf-noktasi-nedir-790856834","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/barbunya","text":"Barbunya"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/barbunya-yemegi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzetlitarifler.net/post/barbunya-tarifi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ellezzetim.com/2019/09/21/barbunya-yemegi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://gastromanya.com/barbunya-yemegi-tarifi-nasil-yapilir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html?size=16&stub=1"],"header":"Kemikli barbunya yemeği nasıl yapılır?","teaser":"Kemikli barbunya yemeği nasıl yapılır sorgusuna yanıt bulunamadı. Ancak barbunya yemeği yapmak için aşağıdaki siteler kullanılabilir: nefisyemektarifleri.com; yemek.com; ye-mek.net.","href":"/yacevap/c/yemek/q/kemikli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-3020586306","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/barbunya","text":"Barbunya"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"b79pw04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"b79p4":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"b79pw05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"b79p5":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"url":"https://www.tiktok.com/@yandex.turkiye","type":"tiktok","title":"TikTok"},{"url":"https://www.youtube.com/@YandexTurkiye","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://www.facebook.com/YandexComTr","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://www.instagram.com/yandex__turkiye/","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://x.com/yndxturkiye","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"b79pw06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}