Buradasın
Kelle ve paça haşlarken suyuna ne konur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kelle ve paça haşlanırken suya konması gerekenler, kullanılan tarife göre değişiklik gösterebilir. İşte bazı örnekler:
- Yemek.com'daki tarife göre 1. Kelle ve paça haşlandıktan sonra, haşlama suyuna etler geri eklenir ve tekrar pişirilir 1.
- Lezzet.com'daki tarife göre 2. Haşlama suyuna, kefleri temizlemek için yarım limon suyu ve soğanlar eklenir ve 2-3 dakika kaynatılır 4.
- Nefisyemektarifleri.com'daki tarife göre 3. Haşlanmış kellenin suyundan yeterli miktarda tencereye dökülür 3.
- Nihaletik.com'daki tarife göre 4. Temizlenmiş kelle ve paça, üzerine kaynamış su eklenerek 2-3 dakika kaynatılır ve çıkan kefli su dökülür 4.
Ayrıca, bazı tariflerde tuz, sarımsak, sirke, zeytinyağı, pul biber ve salça gibi malzemeler de suya eklenebilir 124.
Kelle ve paça haşlanırken suya eklenecek malzemelerle ilgili en doğru bilgiyi, kullanılan tariften almak önemlidir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: