Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kebapçılarda genellikle endüstriyel mutfak ekipmanları kullanılır. Bu ekipmanlar arasında:
- Otomatik kebap saplama makinesi: Kıymayı eşit miktarda ve standart ölçüde şişlere saplar 1.
- Otomatik kebap pişirme makinesi: Kebapların her iki tarafını eşit şekilde pişirir 1.
- Otomatik zırh makinesi: Eti zırhla doğramaya benzer bir doku ile işler 1.
- Şiş yıkama makinesi: Şişlerin hijyenik şekilde yıkanmasını sağlar 1.
- Döner makinesi: Tavuk, et ve karışık dönerleri dikey eksende döndürerek pişirir 1.
- Kebap dolabı: Hazırlanmış kebap şişlerini ve et ürünlerini ideal sıcaklıkta korur 1.
Ayrıca, sıcak mutfak, soğuk mutfak, kasaphane ve sebze hazırlık alanı gibi farklı bölümler de bulunabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: