Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kebapçı buzdolabının olması gereken bazı özellikler şunlardır:
- Boyut ve Kapasite: Buzdolabının, kebap ve diğer ürünlerin yeterli şekilde saklanabilmesi için geniş ve yüksek kapasiteli olması gerekir 3.
- Soğutma Sistemi: Statik soğutma sistemi, iç kısmın her iki yanına monte edilen kompresörden gelen soğuk havayı kullanarak verimli bir soğutma sağlar 2.
- Bölme ve Raf Düzeni: Buzdolabının rafları ve bölmeleri, et, sebze, hazır yemekler gibi farklı gıdaların düzenli ve erişilebilir bir şekilde saklanması için ayrılmalıdır 14.
- Temizlik ve Hijyen: Buzdolabının iç temizliği kolay yapılabilir olmalı, antibakteriyel temizleyiciler ve etiketler kullanılarak hijyen sağlanmalıdır 1.
- Enerji Verimliliği: A++ veya A+ enerji sınıfına sahip modeller, enerji tasarrufu açısından tercih edilebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: