Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kayısılı kebap yapmak için aşağıdaki tarifler kullanılabilir:
- Kayısı kebabı 15. Malzemeler: 1 kilogram kuzu şiş, 10 kuru kayısı, 10 çarliston biber, 8 domates 15. Terbiyesi için: 3 kuru soğan, 2 domates, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı tuz 15.
- Kayısılı patlıcan kebabı 3. Malzemeler: 2 bostan patlıcanı, 1 büyük boy soğan, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 300-400 gram kontrfile et, 1 köy biberi, 1 tatlı kaşığı biber salçası, 2 diş sarımsak, 3 domates (rendelenmiş), 1'er çay kaşığı kimyon, kuru kekik, karabiber, pul biber, 4-5 dal maydanoz, 4-5 dal dereotu 3.
- Kayısılı saksı kebabı 4. Malzemeler: 1 kilogram kuzu eti, 500 gram kayısı, 200 gram arpacık soğanı, 5 diş sarımsak, 2 çorba kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1 çorba kaşığı şeker 4.
Kayısılı kebap tariflerinin detaylarına aşağıdaki kaynaklardan ulaşılabilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: