Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kavanozda etin pişme süresi, kullanılan yönteme ve tarife göre değişiklik gösterebilir:
- Kavanozda et yemeği: Bu tarifte, 400 gram büyük küp küp doğranmış et içeren kavanozlar 150 derece fırında 1,5 saat pişirilir 1.
- Kavanoz kebabı: Bu tarifte, 500 gram dana kuşbaşı eti içeren kavanozlar 200 derece fırında 1 saat pişirilir 2.
- Konfi yöntemiyle kavanozda et pişirme: Bu teknikte, 700-800 gram kuzu veya dana eti içeren kavanozlar 90-130 derece fırında 7-8 saat pişirilir 4.
Kavanozda pişirme sırasında, yüksek ateş veya yüksek fırın derecesi yerine kısık ateş veya düşük fırın derecesi kullanılması önerilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: