Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kasap kadınlar, et ve tavuk ürünlerini temin etme, kesme, parçalama, miktar belirleme, paketleme ve satışını gerçekleştirme gibi işlemleri yapar 15.
Kasap kadınların görevlerinden bazıları şunlardır:
- Sipariş listesi düzenleme 5.
- Fiyat etiketleri düzenleme 5.
- Ürünlerin temizliğini, sağlığa uygunluğunu, yağ-kemik oranlarını ve damga kontrolünü kontrol etme 5.
- Çalışma aletlerinin bakımını yapma 5.
- Satışa sunulacak ürünleri depodan çıkarma 5.
- Karkası (gövde) parçalayıp ana bölümlerine ayırma 5.
- Ana bölümleri müşteri isteğine göre şekillendirme 5.
- Ürünü kemiksiz hale getirme 5.
- Kemiksiz kısımlardan kıyma yapma 5.
- Rosto, kuşbaşı, şişlik, kavurmalık, ızgaralık, biftek, pirzola yapma 5.
- Ürün artıklarını değerlendirme 5.
- Et ve tavuk ürünlerinin satışını gerçekleştirme 5.
Kasap kadınlar, et kesimhanelerinde, marketlerde ve restoranlarda çalışabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: